Jeg elsket skolen

  • 12.09.2014 - 14:59

Jeg var flink på skolen og likte å lære. Jeg elsket skolen, spesielt matematikk som var mitt favorittfag. Det var noe spesielt med at vi var mange samlet i et rom sammen - ammen for å lære. Jeg drømte om å bli lærer, slik at jeg også kunne gi andre den muligheten jeg hadde. I 8. klasse fikk jeg en dag plutselig beskjed av foreldrene mine om at jeg måtte slutte på skolen. Jeg hadde jo bare to år igjen før jeg hadde fullført - jeg ville ikke slutte!

Etter at jeg sluttet på skolen satt jeg inne og så vennene mine langs skoleveien. Jeg klaget ikke eller sa noe som helst. Jeg gjorde som foreldrene mine hadde bedt meg om, selv om jeg ikke helt skjønte hvorfor.
Om meg

Sadia

Jeg heter Sadia og er 16 år. Jeg var barnebrud og har bodd hele livet mitt i en liten landsby utenfor Dhaka i Bangladesh. I denne bloggen vil jeg fortelle min historie fordi jeg vil delta i kampen mot barneekteskap.

Plans arbeid i Bangladesh

Plan har arbeidet i Bangladesh siden 1994, og her jobber vi spesielt med å bekjempe tvangsgifting av barn. Vi jobber sammen med barn og unge, deres lokalsamfunn og med myndighetene for å stanse barneekteskap.

PLAN NORGE
Tullins gate 4C, 0166 Oslo
Tlf: 09909 | E-post: info@plan-norge.no

Pressekontakt: Gørill Husby Moore, tlf. 452 84 870 / 22 03 16 37

hits