Sannheten gjør vondt

  • 14.09.2014 - 15:11

Fire eller fem dager etter at jeg sluttet på skolen, fortalte bestemor meg hva som skulle skje. Hun sa at jeg skulle giftes bort. Jeg fikk sjokk og ble helt knust, jeg kunne ikke tro at dette var sant, men ville ikke skuffe bestemor. 

Utenfor huset vårt lekte og lo vennene mine, men alt jeg klarte å tenke på var at det var slutt på alt for meg. Ikke noe mer lek og moro, nå måtte jeg arbeide hardt. Jeg skulle være ansvarlig for et hjem, en familie, men jeg var jo bare et barn. Ingen av disse bekymringene delte jeg med noen, selv ikke med bestemor som satt og så meg dypt inn i øynene.
Om meg

Sadia

Jeg heter Sadia og er 16 år. Jeg var barnebrud og har bodd hele livet mitt i en liten landsby utenfor Dhaka i Bangladesh. I denne bloggen vil jeg fortelle min historie fordi jeg vil delta i kampen mot barneekteskap.

Plans arbeid i Bangladesh

Plan har arbeidet i Bangladesh siden 1994, og her jobber vi spesielt med å bekjempe tvangsgifting av barn. Vi jobber sammen med barn og unge, deres lokalsamfunn og med myndighetene for å stanse barneekteskap.

PLAN NORGE
Tullins gate 4C, 0166 Oslo
Tlf: 09909 | E-post: info@plan-norge.no

Pressekontakt: Gørill Husby Moore, tlf. 452 84 870 / 22 03 16 37

hits